Hjem Ydelser

PROJEKTLEDELSE

Hjem   Projektledelse

Opnå bedre resultater med effektiv projektledelse

Har I brug for eksterne kræfter i forbindelse med et nyt projekt?

Enten fordi I mangler de relevante kompetencer in house, eller fordi jeres egne medarbejdere er booket af andre opgaver?

Vil I sikre, at jeres projekt bliver gennemført succesfyldt, så I opnår de attraktive forbedringer og resultater hurtigst muligt?

Vil I undgå at spilde tiden undervejs, fordi deltagerne ikke er 100 % afklarede om, hvad de skal gøre hvornår?

Leder I efter en projektleder, der ikke alene sørger for, at projektet bliver færdigt til tiden, men som også har overblikket over, hvordan alle detaljerne bedst kan udnyttes og optimeres, så slutproduktet ikke bare bliver færdigt, men så det i stedet bliver excellent?

RNConsulting Få pengene til at gro

Så er jeg måske netop den, I søger.

Rene Nørbjerg

Jeg, Rene Nørbjerg er uddannet projektleder (IPMA-C) i på Dansk Projektledelse i 2000 samt Prince2 hos Ledernes Hovedorganisation i 2016. 

Siden har jeg især arbejdet med de meget komplekse projekter, hvor projektbeskrivelsen ikke har været endeligt defineret fra starten, eller hvor medarbejderne var spredt geografisk, og jeg har blandt andet arbejdet med tunge projekter hos Danske Bank, det tidligere Post Danmark og G4S.

Min force som projektleder er, at jeg ikke kun leder nedad og henad, men at jeg også leder opad og stiller spørgsmål til indehavere og direktører og udfordrer dem. Mange fejl i projektstyring opstår netop, fordi projektlederen er for ydmyg overfor beslutningstageren og ikke tør sige det nødvendige. Jeg vil være mine penge værd og mere til. Derfor stiller jeg også de spørgsmål, I ikke vil høre. For I skal hellere høre dem fra mig, mens vi kan nå at tage højde for dem, end I skal høre dem fra andre på et senere tidspunkt. For er der uklarheder, vil I under alle omstændigheder finde ud af det på et tidspunkt, og til den tid rammer de 10 gange værre end nu.

Da jeg arbejder som ekstern konsulent, kan du trække meget fleksibelt på mine kompetencer, hvilket især er en fordel, hvis I undervejs finder ud af, at I vil vente med at gå i gang med den næste fase af projektet.

Sådan foregår det

Hvis du hyrer mig ind til projektledelse, er jeg i virksomheden før, under og efter projektet, hvorefter jeg giver jer en grundig overlevering, så I selv kan føre projektet videre. Har I brug for yderligere support herefter, finder vi selvfølgelig en løsning på det.

Et forløb tager fra 2 uger til flere år. Prisen er 45.000 kroner eks. moms om ugen eller 160.000 kroner eks. moms om måneden.

Vil du høre mere om, hvorvidt jeg er den rette projektleder for dig, er du meget velkommen til at ringe til mig på 93 86 06 80 eller sende en mail på rene@rnconsulting.dk.

Jeg kommer gerne forbi til en uforpligtende kop kaffe.

RN-Consulting Generelle FORRETNINGSBETINGELSER