Hjem Ydelser

Om RN Consulting

Hjem   Ydelser

Lidt om RN Consulting

Siden 1996 har jeg arbejdet med processer, projektledelse, samt bestyrelsesarbejde i både det offentlige og i det private samt i politiske miljøer. Min spidskompetence er, at jeg er professionel projektleder (IPMA-C) og trives utrolig godt med tidsafgrænsede opgaver, hvor jeg er inde i en kortere eller længere tid for, at udføre en specifik og afgrænset opgave.

Det at starte en opgave op, analysere området, afdække problemstillingerne, finde løsningsforslagene, for derefter at implementere løsningerne sammen med ledelsen og medarbejderne og overdrage til ledelsen i organisationen – det er, hvad jeg brænder for.

Gennem mere end 20 år har jeg været sparringspartner (trusted advisor) for ledelsen i forbindelse med de udfordringer, de har stået overfor i forbindelse med implementering af f.eks. LEAN og øvrige forandringer, projekterne har medført. Og lige præcis LEAN og projektledelse har jeg erfaring med fra både produktions, Distributions- og administrative miljøer.

En stor del af mit arbejde har også bestået i udvikling af kompetencer hos medarbejderne i de afdelinger, hvor jeg har haft ansvaret for implementering af forskellige projekter. Det at kunne komme tæt på folk, udvikle og coache dem i deres daglige opgaver, så vi sammen når de opsatte mål, er for mig en glæde. Det har betydet, at jeg altid har udviklet de medarbejdere, jeg har arbejdet sammen med, og har gerne sendt dem videre til større projekter og større ledelsesmæssige opgaver.

Samarbejde med RN Consulting

Når du indgår et samarbejde med mig, så kan du være sikker på at få en projektleder og sparingspartner, som er målrettet, planlægningsorienteret og fokuseret på implementering af den enkelte opgave. For mig er det en selvfølgelig at en aftale overholdes, også vedr. overholdelse af aftaler på økonomi og kvalitetsområderne. Jeg anser loyalitet overfor de beslutninger, der er truffet, som en selvfølge.

Derudover vil jeg altid gøre mit for, at du føler dig både tryg og tilfreds ved at overdrage ansvaret til mig, og jeg vil gennem en både energisk, systematisk og resultatorienteret tilgang sikre, at du får den absolut bedste oplevelse af vores samarbejde.

Rene Nørbjerg

Referencer fra tidligere kunder