Referencer

Powerjobsøgerne bruger ofte René Nørbjerg, som oplægsholder for de aktive jobsøgere.

René inspirerer bl.a. til at bruge sit netværk i jobsøgningen, dette gør han på en motiverende måde, sådan at alle bliver mere modige, og tør at gå ud at booke kaffemøder.
Udover det er han medlem af landsorganisationens bestyrelse, hvor vi ofte bruger ham til sparring i forhold til de mere organisatoriske udfordringer.

René har i tidens løb hjulpet os med mange gode kontakter igennem hans store netværk. Personligt sætter jeg stor pris på mit samarbejde og bekendtskab med René. Malene Gregaard Wilsly

Stifter af og sekretariatschef, Powerjobsøgerne

René has been on assignment through Ework for a couple of years now and he has quickly become a favorite among both Ework staff and clients.

He has a professional approach and always delivers to the clients’ needs, being a highly experienced and accountable project manager. We have received good feedback for his engagement and drive on the projects. At the same time, René is easy going, positive and always helpful. Charlotte Lumbye

Supplier Relations Manager, Ework Group

Som leder af 3 afdelinger ønskede jeg at få introduceret en sund kultur med basis i høj kundetilfredshed og løbende forbedringer.

I det arbejde var Rene Nørbjerg en fantastisk sparring og hjalp med til at sikre afdelingens ejerskab, hvilket har hjulpet VELUX Danmark til at levere endnu bedre service end før.

Jeg vil gerne sige tak for et godt forløb og sparring til både undertegnede og min kollegaer i Operations. Thomas Kaae Marcussen

Operations Manager, VELUX Danmark A/S

Jeg har samarbejdet med René Nørbjerg igennem en del år efterhånden, hvor han nu også sidder i mit Advisory board i Socialeer Group, hvor han bidrager med til at rådgive mig og udvikle mig og min forretning. En sparring som jeg sætter stor pris på.

Derudover besidder René overskud til at holde øje med muligheder og kontakter, som han rundhåndet deler med hans netværk. René har et stort netværk, som han passer og plejer. I modsætning til andre, så kender René sit netværk, hvor han har- og fortsat investerer masser af timer til at holde sig ajour med netværket.

Som person er René et utroligt behageligt mennesker, med et super smittende godt humør. Kim Soelberg Jørgensen

Ejer, Socialeer Group